luba
Sint Franciscus Stichting
versluys
Grand cafe plein 7 Woerden
Pels motoren
van rossum
Logo Kind & Co
wijnhuis
Clipper_MS_transparant
Selection Print & Mail
gevaert Makelaar
OneXillium
SR Support
logo refresco

Sponsor worden?

Sinterklaas en zijn Pieten zijn jaarlijks trouwe bezoekers van Woerden in de maanden november en december. Vele Woerdense kindjes kijken enthousiast uit naar hun komst!

Naast de jaarlijkse Sinterklaasintocht organiseert het Consulaat van Sinterklaas nog meer leuke activiteiten welke zijn verspreid over drie weken voor pakjesavond 5 december. Bij elke activiteit zijn zowel Sinterklaas als de Pieten aanwezig en brengen wij vermaak voor groot en klein. Zo organiseren wij in het stadshart:

  • Intocht in de haven (indien mogelijk);
  • de Pieten-doe-dag;
  • de voorleesavond in de bibliotheek;
  • de AudiĆ«ntie;
  • de jaarlijkse kleurwedstrijd.

Dat de organisatie van de intocht en activiteiten veel inspanning vergt, moge duidelijk zijn. Gelukkig heeft het Consulaat gemotiveerde vrijwilligers en trouwe sponsoren die ons hierbij helpen. Door deze sponsoren kunnen we elk jaar weer een grandioos Sinterklaasfeest neerzetten dat gratis toegankelijk is voor alle kinderen en ouders. Zonder sponsoring is dit uiteraard onmogelijk.

Wilt u ons helpen om de kinderen van Woerden te verblijden met de intocht en onze andere activiteiten? Dan horen wij dit uiteraard graag! Neem vrijblijvend contact op met het consulaat: sponsoring@sintinwoerden.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden en tegenprestaties voor uw sponsoring: sponsoring in natura is uiteraard ook een mogelijkheid!

Wij hebben een groot media-bereik in de directe omgeving, bij ook uw lokale doelgroep. Uw logo/bedrijfsnaam kunnen we tevens terug laten komen op onze Social media kanalen en bij meerdere activiteiten in het centrum. Daarnaast is onze sponsoring belasting-aftrekbaar voor uw organisatie. Zodoende een mooie kans om elkaar te helpen!

We horen graag van u!