Ontwerp zonder titel

Jaarlijks organiseert Sint in Woerden een kleurwedstrijd. De wedstrijd is op dit moment in volle gang! Doe jij ook mee? Je mag zelf kiezen hoe je de kleurplaat wil versieren. Pak je stiften, kleurpotloden, krijtjes of verf maar uit de kast, want alles mag om er een kleurrijk kunstwerk van te maken. Sinterklaas is dol op al jullie mooie tekeningen!


De kleurplaten mogen ingeleverd worden bij de rode brievenbus van Sinterklaas. Deze staat bij speelgoedwinkel Blik op Hout (Rijnstraat 26 te Woerden). Uiteraard mogen er ook verlanglijstjes en andere knutselwerkjes in de brievenbus gedaan worden.

LET OP: Op de kleurplaat staat ook een antwoordstrook voor de puzzeltocht! Kijk voor meer informatie over deze tocht bij ‘activiteiten.’

Downloadlink en afhaalpunten in het stadscentrum

Klik hier om de kleurplaat van dit jaar te downloaden.

De kleurplaat is ook verkrijgbaar bij de Bibliotheek en diverse winkels in het stadshart, namelijk: speelgoedwinkel Blik op Hout, keurslagerij Van Kesteren, ijssalon Torino, stadsbakkerij Stevig Brood, snoepwinkel Rosa’s Leckernijen, ijssalon Luciano, Friendly’s Cafetaria, kledingwinkel Ma Copine en restaurant Midas Woerden.

Prijsuitreiking

De kleurplaten voor de kleurwedstrijd kunnen ingeleverd worden t/m 28 november. Daarna krijgen Sinterklaas en zijn pieten een zware taak; zij moeten namelijk de winnende kleurplaten gaan uitzoeken. Het zal erg moeilijk zijn om te moeten kiezen tussen al jullie mooie kunstwerken!
Als de Sint en zijn pieten de winnaars hebben gekozen, dan ontvangen de ouders van de winnaars persoonlijk bericht via e-mail. Zij mogen hun prijs ophalen tijdens Het pieten trouwfeest (zaterdag 2 december @ Kerkplein 7 te Woerden).