Ontwerp zonder titel

Hoe de kleurplaat er uit ziet hangt altijd af van het thema waarmee Sinterklaas naar Woerden komt. Kijk eens goed naar bovenstaande kleurplaat. Kan jij raden wat het thema was?

Jaarlijks organiseert Sint in Woerden een kleurwedstrijd. De wedstrijd is nu afgelopen, maar volgend jaar komt er weer een nieuwe kleurplaat. Doe jij dan weer mee? Sinterklaas is dol op al jullie mooie tekeningen!


Dit waren de winnende kleurplaten van 2023:

WhatsApp Image 2023-12-22 at 19.30.50

Downloadlink en afhaalpunten in het stadscentrum

Klik hier om de kleurplaat van dit jaar te downloaden.

De kleurplaat is ook altijd verkrijgbaar bij de Bibliotheek en bij diverse winkels in het stadshart. Dit sinterklaasseizoen was de kleurplaat verkrijgbaar bij speelgoedwinkel Blik op Hout, keurslagerij Van Kesteren, ijssalon Torino, stadsbakkerij Stevig Brood, snoepwinkel Rosa’s Leckernijen, ijssalon Luciano, Friendly’s Cafetaria, kledingwinkel Ma Copine en restaurant Midas Woerden.

Prijsuitreiking

Sinterklaas en zijn pieten vonden het erg moeilijk om te moeten kiezen tussen al jullie mooie kunstwerken, maar het is gelukt! De winnende kleurplaten zijn uitgekozen. De papa’s en mama’s van de kinderen, met een uitgekozen kleurplaat, hadden van de pieten een telefonisch bericht ontvangen. De prijsuitreiking was op zaterdag 2 december om 14:00 uur tijdens het Pieten Trouwfeest (Plein 7; Kerkplein 7 te Woerden).