Sint in(door)tocht Woerden, 13 november 2021 (24)
Consulaat van Sinterklaas - Voorleesavond - 20 november 2021 (14)

Beste papa’s, mama’s, juffen, meesters, opa’s en oma’s,

Geniet jij ook altijd zo van de glunderende gezichten van de kinderen die vol verwachting en geduld in de haven wachten, wanneer Sinterklaas met zijn Pieten aankomt in Woerden? Vind je het ook zo gezellig om de Pieten in de stad tegen te komen tijdens het winkelen?

Elk jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd door het Consulaat van Sinterklaas om er een grandioze Sint-periode van te maken! Naast de jaarlijkse Sinterklaasintocht organiseert het Consulaat in Woerden nog meer leuke en gave activiteiten in aanloop naar pakjesavond. Zo is er een Pieten-Doe-Dag, een voorleesavond in de bibliotheek en kunnen de kinderen langs bij Sinterklaas tijdens de Audiëntie.

Dat het organiseren van evenementen van deze omvang veel inspanning vergt mag duidelijk zijn. Gelukkig kan het Consulaat van Sinterklaas in Woerden ieder jaar rekenen op de inzet van ruim 100 vrijwilligers, die zich in vele vormen belangeloos inzetten. Maar dan zijn we er nog niet; de activiteiten moeten ook gefinancierd worden. Denk bijvoorbeeld aan de kosten die gemaakt worden voor het regelen van de dranghekken, verzekeringen, geluidsfaciliteiten en onderhoud van de kostuums. We zijn dankbaar voor de financiële steun die wij jaarlijks mogen ontvangen van onze trouwe sponsoren maar helaas wordt het steeds moeilijker om onze begroting rond te krijgen.

Word donateur van Sint in Woerden

Wil jij ons helpen zodat Sinterklaas, ook in de toekomst, de grootste vriend van alle kinderen in Woerden kan blijven?  Dat kan op twee manieren:

  1. Doe een donatie aan Sint in Woerden en help zo mee het feest ieder jaar weer net zo onvergetelijk te maken! Gebruik hiervoor onze QR code. 

Foto 1 (114)

2. Wil jij ons helpen door als vrijwilliger deel te nemen aan de organisatie van de Sinterklaasperiode? Dat mag natuurlijk ook! Sint in Woerden is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Stuur een e-mail naar info@sintinwoerden.nl met je gegevens en wij nemen contact met je op.