Vrienden van Sinterklaas

twijfelheader

Beste papa’s en mama’s, opa’s en oma’s,

Geniet u ook altijd zo van de gezichten van de kinderen aan de kant van de haven als Sinterklaas met zijn pieten aankomt in Woerden? Vindt u het ook zo gezellig om de pieten in de stad tegen te komen tijdens het winkelen?

Elk jaar worden deze activiteiten georganiseerd door het Consulaat van Sinterklaas. Een vereniging die ieder jaar weer met de hulp van meer dan 100 vrijwilligers de Sinterklaasfestiviteiten organiseert. Dit gaat natuurlijk niet kosteloos en daar is geld voor nodig. Veel zaken zijn verplichte kosten waarbij ieder jaar weer financiering voor moet worden gezocht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de dranghekken, geluid, kosten voor de pakken en het onderhoud er van. Het consulaat beschikt over een aantal trouwe sponsoren maar toch wordt het steeds moeilijker om de begroting rond te krijgen.

Daarom doen wij ook een beroep op u! Als u ons daarin wilt ondersteunen, wordt dan “Vriend van de Sint”. Hiermee helpt u ons mee om het feest ieder jaar weer onvergetelijk te maken voor uw kinderen/kleinkinderen.

Vriend worden kan al vanaf € 5,00 en kunt u doneren op het rekeningnummer van het consulaat: NL19RABO0181697688.

Zo blijft de Sint ook in de toekomst de grootste vriend van alle kinderen in Woerden!

twijfelboek 3