Rabo Fietstocht

Rabobank Fietstocht
9 juni 2018

Fiets mee en spek de kas van het Consulaat van Sinterklaas in Woerden

Een sportieve manier van sponsoren
Op zaterdag 9 juni vindt alweer de vijfde Rabobank Fietstocht plaats. Tijdens dit evenement leer je niet alleen Woerden en haar omgeving beter kennen maar kan je ook de kas van het Consulaat van Sinterklaas in Woerden spekken.

Vorig jaar hebben we met dit sportieve initiatief €350,00 opgebracht voor Sint in Woerden, dat was fantastisch! Ook dit jaar hebben wij onze organisatie aangemeld als deelnemer aan de fietstocht. Het maximale bedrag dat we op kunnen halen is €1.500,00. Daar gaan we voor, doe jij met ons mee?!

Routes door het Groene Hart
Er worden weer mooie fietsroutes uitgezet door het Groene Hart. Welke route je wilt fietsen mag je helemaal zelf bepalen. Met een lengte van ongeveer 30 kilometer zijn de routes goed te doen, ook wanneer je geen geoefend fietser bent. Zin om 60 kilometer te fietsen? Dit kan door twee routes van 30 kilometer te fietsen. Je spaart dan ook 2x het bedrag bij elkaar dat staat voor 30 km. Neem vooral de kinderen mee naar buiten, want ook dit jaar is er weer een speciale gezinsroute van 12 kilometer. Aan het eind van de rit levert iedereen zijn stempelkaart met de benodigde stempels in. Rabobank Rijn en Veenstromen stort vervolgens een vast bedrag per deelnemer. (12 km = € 7,50, 30 km = € 15,- en 100 km = € 35,-)

Klaar voor de start?
Starten kan tussen 9.00 en 14.00 uur bij een van de vijf startpunten. Dat zijn: Rabobankkantoor in Woerden, Rabobankkantoor in Bodegraven, Rabobankkantoor in Mijdrecht, Gasterij Milandhof in Zegveld en vanaf het Kerkplein in Kockengen. Fiets dus gezellig mee en nodig vooral familie, vrienden en kennissen uit want iedereen met een fiets kan meedoen.

Het deelnemersnummer van het Consulaat van Sinterklaas is: 171

Jij doet toch ook mee? Graag tot ziens op zaterdag 9 juni 2018!